ghd rettetang

Hallo♥ For noen dager siden kjøpte jeg meg en ny rettetang etter å ha hatt den kjempe dårlig i 2 år. Den nye er fra ghd og er kjøpt i en frisørsalong på nordby. Dette må nesten være mitt beste kjøp noen sinne! Den gamle rettetanga mi er fra Philips. Fikk den til jul for noen år sia og sa var den i mine øyne super bra! Håret mitt er veldig bølgete men jeg elsker å ha rett hår å den rettetanga fra Philips rettet håret men det tok en time å rette hele håret og det holdte i ca 15 min før det bølget seg. Jeg sprayet på hårspay nesten så håret mitt var lie hardt som betong men ingenting funka. Så endelig kjøpte jeg en ny rettetang.

Den fra ghd retter håret mitt på 5 min, det holder hele dagen og selve rettetannga tar bare 20 sek å varme opp før den er klar til bruk.  Jeg kan nesten ikke beskrive min kjærlighet for den!! Jeg har hørt veldig mye bra om den men var litt redd at jeg ikke skulle være så fornøyd men tanke på at prisen er ganske stiv. Anbefaler den til alle!! Det som er litt dumt er at den er ganske dyr men det er hvert det assa!!! Så hvis du har krøller/bølger å du ønsker de rett hår der det virkelig den riktige rettetanga å bruke pengene dine på :-)  


  1 kommentarer

Postet av: Marina
Hvor mye kosta den?^^<3
16.09.2012, 19:03

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei! Jeg heter Silje Merete og er en 15 år gammel jente fra Halden. Jeg blogger om min hverdag og har blogget i snart 3 år. LOVE xx. .

+ Legg meg til som vennOktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011


Blogg
Hverdag
Innkjøp
Jul
Love
Må gjøre video
Outfit
Videoblog

bilde


hits